Цемаха привезли в суд, він каже - почувається погано

Цемаха привезли в суд, він каже - почувається погано

Фото
Укрінформ
Колишнього начальника ППО бригади найманців РФ Володимира Цемаха, який може бути причетним до знищення пасажирського авіалайнера у небі над Донбасом влітку 2014 року, доправили до апеляційного судуКиєва.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Розгляд апеляції розпочався близько 11:15. Цемах присутній у залі суду, на запитання ЗМІ - зокрема, чи готовий він до співпраці зі слідством у Нідерландах, - він не відповідає. Підозрюваний каже, що почувається погано, що у нього болить голова.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року у небі над селом Грабове Донецької області терористи збили пасажирський літак рейсу МН-17 компанії «Малайзійські авіалінії», що летів за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур. Внаслідок цієї трагедії загинуло 298 людей - усі пасажири та екіпаж.

Читайте також: Катастрофа МН17: суд залишив під вартою бойовика Цемаха

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня українські спецслужби затримали на території самопроголошеної "ДНР" колишнього "командира ППО" міста Сніжне Володимира Цемаха.

За словами адвоката, 28 червня Цемаха доправили до Києва, а 29 червня Шевченківський райсуд столиці ухвалив рішення про його арешт на два місяці.

У інтерв’ю одному з сепаратистських ЗМІ він відверто розповідав про катастрофу малайзійського Boeing-777 та навіть підтверджував, що ракету було випущено з ПЗРК "Бук".

фото: Цензор.НЕТ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-