Джапарова написала заяву про звільнення

Джапарова написала заяву про звільнення

Документ
Укрінформ
Перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова написала заяву про звільнення.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Заява написана. За плечима 4 роки роботи 24/7 в Мінінформполітики; всі ці роки намагалась бути максимально публічною у своїй діяльності, тож не буду підсумовувати успіхи та надбання", - написала Джапарова.

Заява, фото якої Джапарова оприлюднила на своїй сторінці, датована 3 вересня.

Також Джапарова подякувала колегам, громадським організаціям і главі Мінінформполітики Юрію Стецю за спільну роботу.

"Той величезний досвід мікро-, макро-, кризового та іншого менеджменту точно буде в нагоді попереду, адже в серці - Крим та мій народ", - зазначила Джапарова.

Читайте також: НАЗК заявляє про недостовірні відомості у декларації Джапарової

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 29 серпня призначила новий склад уряду на чолі з Прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

Згодом новий Кабмін ухвалив постанову про оптимізацію органів центральної влади, згідно з якою перейменовано чотири міністерства та створено два нові. Зокрема, утворено Міністерство культури, молоді та спорту на базі Міністерства інформаційної політики. На цей новоутворений центральний орган виконавчої влади покладено завдання та функції Міністерства культури і Міністерства молоді та спорту, що ліквідуються. Очолив новостворене Міністерство культури, молоді та спорту позаштатний радник Президента з гуманітарних питань, колишній директор холдингу StarLightMedia, ексгенеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-