Уряд планує заборонити паперовий документообіг у держорганах з 1 жовтня

Уряд планує заборонити паперовий документообіг у держорганах з 1 жовтня

Укрінформ
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Кабінет міністрів планує заборонити паперовий документообіг у державних органах влади з 1 жовтня.

Про це він сказав під час зустрічі Президента Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради, уряду і правоохоронних органів в Офісі Президента, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З 1 жовтня ми плануємо повністю відмовитися від паперового обігу. Ми плануємо заборонити використання і обмін між державними органами папірцями. Це дуже амбітна задача, яка стоїть перед міністром Кабінету міністрів (Дмитром Дубілетом — ред.)", - сказав Гончарук.

Крім того, він додав, що уряд до кінця місяця публічно представить програму і список великих національних проєктів, які мають зацікавити інвесторів та суспільство.

Читайте також: Гончарук: Наша мета, щоб економіка України за п'ять років зросла мінімум на 40%

"Ми за останній місяць зібрали інформацію про національні проєкти, оскільки нам потрібні яскраві історії, які будуть показувати нову Україну. Нам треба показати і суспільству, і інвесторам, і світу, що Україна змінюється не на папері, а на справах", - пояснив Гончарук.

Він зауважив, що частину проєктів уряд очікує отримати від суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-