У Берліні сьогодні зустріч

У Берліні сьогодні зустріч "нормандських" радників

Укрінформ
Міністр закордонних справ Вадим Пристайко та помічник Президента Андрій Єрмак представлятимуть Україну на зустрічі дипломатичних радників лідерів країн "нормандського формату” в Берліні у понеділок, 2 вересня.

Про це Укрінформу розповіли в Офісі Президента.

"Пристайко буде і Єрмак”, - відповіли в ОП на запитання, хто представлятиме українську сторону в Берліні.

У свою чергу Андрій Єрмак у Facebook написав, що на зустрічі радників у Берліні планується обговорити у тому числі порядок денний майбутньої зустрічі лідерів країн у "нормандському форматі”.

"Мій наступний пункт призначення — Берлін, де завтра (2 вересня — ред.) відбудеться зустріч зовнішньополітичних радників лідерів країн «нормандського формату». Ми обговорюватимемо порядок денний майбутньої зустрічі, серед пунктів якого, безумовно, будуть питання обміну полоненими та припинення вогню на Донбасі”, - підкреслив помічник українського Президента.

Водночас він наголосив, що зазначені питання "дуже делікатні” й попросив усіх небайдужих "не піддаватися паніці та не створювати інформаційного шуму, заснованого на непідтверджених даних”.

"Запевняю, робота ведеться, і щойно буде результат - громадськість офіційно проінформують”, - додав Єрмак.

Читайте також: Макрон підтвердив Зеленському намір провести "нормандську зустріч" найближчим часом

Як відомо, Президент Володимир Зеленський і канцлер Німеччини Ангела Меркель 28 серпня під час телефонної розмови домовилися про попередню зустріч дипломатичних радників лідерів країн "нормандського формату" 2 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-