Гончарук є єдиним кандидатом у Прем'єри - Гетьманцев

Гончарук є єдиним кандидатом у Прем'єри - Гетьманцев

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента з економічних питань Олексій Гончарук є єдиною кандидатурою, яка розглядається на посаду Прем'єр-міністра.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від партії Слуга народу Данило Гетьманцев, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, на запитання, чи готується подання з пропозицією призначити Гончарука Прем'єр-міністром, Гетьманцев відповів: "Це дійсно кандидатура, яка розглядається. На сьогодні вона є єдиною".

Своєю чергою депутат від партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко зазначив, що додатково кандидатура Гончарука обговорюватиметься під час засідання фракції «Слуги народу» 29 серпня о 12.20.

«Згідно з Регламентом та Конституцією України партія, яка отримала понад 226 мандатів, вона отримує всі права коаліції. Тому я прогнозую, що на засіданні фракції, яке стане першим установчим засіданням, на якому ми створимо фракцію, оберемо її керівництво, ми проголосуємо за звернення до Президента, ми проголосуємо за певну кандидатуру. Вона може бути тією, яку всі називають (кандидатура Олексія Гончарука – ред.), а може бути й іншою», - пояснив Корнієнко.

Читайте також: Арахамія не став коментувати, чи залишать Авакова в уряді

Водночас Корнієнко не виключає, що у новому уряді не буде посад віцепрем’єр-міністрів.

«Можливо, їх узагалі не буде, усіх посад віцепрем’єр-міністрів», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-