Кириленко влаштував демарш на засіданні Кабміну

Кириленко влаштував демарш на засіданні Кабміну

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко залишив засідання Кабміну в середу на знак незгоди з розглядом питання щодо кандидатур на посади голів облдержадміністрацій у закритому режимі.

Про це він повідомив у Twitter.

"Вважаю, що розглядати питання погодження кандидатур на посади голів ОДА у закритому режимі є принципово неправильним. Це політичні фігури, тому про їх позицію, як і про питання, що до них можуть виникати, повинна знати вся країна. На знак незгоди змушений залишити засідання уряду", - зазначив Кириленко.

Раніше віцепрем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що уряд на засіданні в середу розглянуте 8 кандидатур від Адміністрації Президента на посади голів обласних державних адміністрацій.

У списку, який оприлюднив Розенко, зазначено 8 прізвищ. Так, на посаду голови Донецької обласної державної адміністрації пропонується призначити Павла Кириленка; на посаду голови Луганської ОДА - Віталія Комарницького; на посаду голови Закарпатської ОДА - Ігоря Бондаренка; на посаду голови Львівської ОДА - Маркіяна Мальського; на посаду голови Київської ОДА - Михайла Бно-Айріяна.

Читайте також: Кириленко дав Зеленському три поради

Крім того, Андрія Андрейчикова пропонується призначити головою Одеської обласної державної адміністрації; Юрія Гусєва - головою Херсонської обласної державної адміністрації; Ігоря Шевченка - головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-