Розенко про можливе призначення Комарницького головою Луганської ВЦА: Реванш не пройде

Розенко про можливе призначення Комарницького головою Луганської ВЦА: Реванш не пройде

Укрінформ
Віцепрем'єрміністр України Павло Розенко виступає проти можливого призначення головою Луганської ВЦА ректора Луганського держуніверситету внутрішніх справ імені Дідоренка Віталія Комарницького.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Щодо намірів екс-регіоналів прорватися на посади глав обласних державних адміністрацій та поширення інформації щодо розгляду на завтрашньому засіданні уряду кандидатури Комарницького на посаду голови Луганської ВЦА... Коротко: реванш не пройде”, - заявив Розенко.

Водночас він наголосив, що ніколи не проголосує “за якісь мутні «шахматки», «договорняки» чи «міжсобойчики» призначень на посади глав ОДА”.

“Наполягаю на проведенні публічних конкурсів на здобуття відповідних посад із залученням провідних HR-агенств”, - зазначив Розенко.

Також він виступив за повну антикорупційну перевірку усіх кандидатів та попереднє оприлюднення їх прізвищ з метою суспільного обговорення, зокрема, і через використання соціальних мереж.

Читайте також: Розенко про скасування мовного закону: Українська була, є і буде

“Моя позиція не є новою... Востаннє я про це публічно заявив на останньому засіданні Кабінету міністрів України 12 червня цього року”, - додав віцепрем'єрміністр України.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що до Кабінету міністрів України внесено кандидатуру на посаду голови Луганської військово-цивільної адміністрації, а саме - ректора Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка Віталія Комарницького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-