Волкер: Заяви Джуліані не вплинуть на підтримку України з боку США

Волкер: Заяви Джуліані не вплинуть на підтримку України з боку США

Укрінформ
Заяви адвоката президента США Руді Джуліані, а також звинувачення на адресу сина Джо Байдена, пов'язані з Україною, не вплинуть на підтримку Америкою українського народу.

Таке переконання висловив Курт Волкер, виступаючи у Фонді Карнегі за міжнародний мир, передає власний кореспондент Укрінформу.

За його словами, слід відрізняти "справжні відносини з Україною", контакти з новою президентською командою від того, що з'являється в американських ЗМІ перед виборами президента США.

"Це все наш внутрішній політичний наратив", - зазначив Волкер. Він також наголосив, що Президент Володимир Зеленський "не має жодного відношення" до подій 2016 року під час попередніх виборів у США.

Читайте також: Волкер заперечує, що давав "кадрові" поради Зеленському

Водночас Волкер допустив, що в Україні є "інші люди", які прагнуть використати питання внутрішньої політики США як засіб для власного політичного просування.

"Вони, може, й намагаються так діяти, але я не думаю, що це вплине на політику США. І я не думаю, що це вплине на те, що збирається робити Володимир Зеленський в Україні", - зауважив спеціальний представник Держдепу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-