Саакашвілі повернувся до України

Саакашвілі повернувся до України

Фото, відео
Укрінформ
Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі повернувся до України. В аеропорту "Бориспіль" Саакашвілі зустрічали журналісти.

Літак із Саакашвілі приземлився в аеропорту “Бориспіль”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На приліт Саакашвілі очікували близько двох сотень його прихильників. Вони зустріли Саакашвілі оплесками, радісними вигуками і криками "Міша, Міша".

На місці зустрічі присутні також понад два десятків журналістів.

На автостоянці неподалік аеропорту стоять кілька автомобілів із прапорами "Руху нових".

Деякі з прихильників Саакашвілі, які очікували на його приліт, тримають у руках прапори України та прапори "Руху нових сил".

Прихильники Саакашвілі перед його виходом до них і журналістів також співали Гімн України і скандували "Слава Україні - Героям слава".

Серед тих, хто зустрічав Саакашвілі, - Герой України Степан Хмара, а також один із соратників Саакашвілі Давид Сакварелідзе.

Читайте також: Саакашвілі: Я хочу допомогти новій команді

Саакашвілі повернувся до України / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський указом № 329/2019 повернув громадянство України екс-президенту Грузії та колишньому голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі шляхом внесення змін до указу екс-президента Петра Порошенка.

Український паспорт Саакашвілі отримав у 2015 році. Тоді він був призначений на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації. Восени 2016 року пішов у відставку, а вже 26 липня 2017 року президент Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-