БПП

БПП "Солідарність" може перейменуватися

Укрінформ
Громадська організація "Солідарна справа громад" пропонує перейменувати партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на "Європейську солідарність".

Як повідомили Укрінформу в прес-службі партії, таку пропозицію озвучили на форумі "Солідарна справа громад" у Києві в п’ятницю.

"Зараз на форумі, який відбувається біля Львівської площі, громадська організація "Солідарна справа громад" запропонувала такий варіант. Яке рішення прийме з’їзд, важко сказати, бо делегати ухвалюють рішення, але пропозиція така є", - сказали у прес-службі політсили.

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" заснована у 2000 році як Всеукраїнська партія миру і єдності. Іменною партія стала у 2015 році, після обрання Порошенка Президентом України. Президентські повноваження Порошенко склав після інавгурації Володимира Зеленського 20 травня 2019 року. Лідером партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" наразі є міський голова Києва Віталій Кличко.

Читайте також: Порошенко анонсував на 31 травня партійний з'їзд

24 травня в Україні стартував передвиборчий процес позачергових виборів до Верховної Ради, призначених на 21 липня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-