Зеленський має негайно внести кандидатуру нового Прем'єра - Гройсман

Зеленський має негайно внести кандидатуру нового Прем'єра - Гройсман

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повинен невідкладно внести на розгляд Верховної Ради пропозицію щодо кандидатури нового очільника уряду.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав у вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що зараз новообраний Президент, я цього вимагаю, має негайно внести кандидатуру нового Прем'єр-міністра, нового уряду",- сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман написав заяву про відставку

За його словами, у вівторок Глава держави має намір провести зустріч із лідерами парламентських фракцій, тому у нього є шанс обговорити з ними це питання.

Прем'єр-міністр переконаний в тому, що Володимир Зеленський, коли закликав урядовців піти у відставку, розумів, що це може статися, тому має план того, як діяти далі.

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня новообраний Президент України Володимир Зеленський склав присягу на вірність Україні та приступив до виконання обов'язків Глави держави. У своїй промові він закликав урядовців написати заяви про відставку та оголосив намір розпустити парламент.

Читайте також: Зеленський взяв на себе всю відповідальність перед майбутніми загрозами — Гройсман

Ближче до вечора Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман таки написав заяву про відставку.

Крім того, зранку голова Служби безпеки України Василь Грицак та міністр оборони Степан Полторак написали аналогічні заяви, а минулої п'ятниці у відставку подали міністр закордонних справ Павло Клімкін та Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-