Емоції взяли гору: Кириленко прокоментував рішення Гройсмана піти у відставку

Емоції взяли гору: Кириленко прокоментував рішення Гройсмана піти у відставку

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко не вважає рішення Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана подати у відставку виваженим та корисним для країни.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Не можу назвати рішення Гройсмана піти у відставку виваженим та корисним для країни. ВР йде на вибори, Президент лише приймає справи. І в цей час уряд мав би забезпечити економічну стабільність та безпеку на час виборів. Однак гору взяли емоції та політичний розрахунок. На жаль”, - зазначив Кириленко.

Раніше Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про намір подати у відставку.

Перед цим Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови оголосив про розпуск Верховної Ради.

Читайте також: Гройсман написав заяву про відставку

Як відомо, відставка Прем’єр-міністра має наслідком відставку всього складу Кабміну. У такому разі ВР має сформувати новий склад уряду.

Згідно з Конституцією кандидатуру для призначення на посаду Прем’єр-міністра вносить Президент за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді або депутатської фракції, до складу якої входить більшість народних обранців від конституційного складу ВР. Міністрів оборони та закордонних справ парламент призначає за поданням глави держави, інші члени уряду призначаються Верховною Радою за поданням Прем’єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-