Зеленський - іноземним гостям: Про Україну знатимуть в усьому світі

Зеленський - іноземним гостям: Про Україну знатимуть в усьому світі

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з головами іноземних делегацій і послами іноземних держав заявив, що його переповнюють вдячність і надія.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Відчуваю вдячність за те, що ви в дуже короткий термін змогли приїхати до нас. Дякую міжнародним партнерам за допомогу у проведенні чесних виборів. Разом ми довели, що Україна – демократична держава. Дякую за допомогу в боротьбі з корупцією, економічними проблемами та головне – в боротьбі з російською агресією", – сказав він, відкриваючи разом із дружиною Оленою урочисте прийняття представників іноземних держав.

Президент також висловив сподівання, що кількість міжнародних партнерів України зростатиме, а "Україна в міжнародній спільноті стане надійною сестрою, якою всі пишатимуться".

Зеленський завершив свою промову англійською, пообіцявши, що Україна матиме славу в усьому світі.

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з головами іноземних делегацій і послами іноземних держав / Фото: president.gov.ua

Гості, які прибули на інавгурацію, стоячи привітали Президента України.

Читайте також: Світові лідери вітають Зеленського

Як повідомлялося, на інавгурацію Володимира Зеленського прибули 5 лідерів іноземних держав: Президент Грузії Саломе Зурабішвілі, Президент Естонії Керсті Кальюлайд, Президент Латвії Раймондс Вейоніс, Президент Литви Даля Грибаускайте та Президент Угорщини Янош Адер. Нині в Україні також перебувають віце-президент Європейської комісії Марош Шефчович, міністр енергетики США Рік Перрі та спецпредставник США з питань України Курт Волкер, міністр національної оборони Канади Харджит Саджан, віце-президент Турецької Республіки Фуат Октай, міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович, міністр закордонних справ Молдови Тудор Уляновскі, голова Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Октай Асадов, голова Сенату парламенту Чеської Республіки Ярослав Кубера та ряд інших поважних гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-