Трагедія комуністичного терору має стати запобіжником від «руського міру» - Порошенко

Трагедія комуністичного терору має стати запобіжником від «руського міру» - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголошує, що трагедія комуністичного терору має стати повчальним уроком на майбутнє і надійним запобіжником від спроб реанімувати «русский мир».
Про це він сказав, виступаючи на церемонії вшанування жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Трагедія комуністичного терору має стати повчальним уроком на майбутнє, надійним запобіжником від спроб реанімувати «русский мир» на нашій українській землі", - заявив Президент.

Він нагадав, що сьогодні Україна на східному кордоні Європи стримує нову навалу, тепер уже з боку правонаступника більшовицької імперії – Російської Федерації, і це стало можливим в тому числі завдяки потужній світовій коаліції на підтримку України. "Протистояти набагато сильнішому, чисельнішому і до зубів озброєному агресорові стало можливим завдяки дуже ефективним і злагодженим діям України та лідерів вільного світу – США, ЄС, країн Великої сімки, всіх, хто складає потужну світову коаліцію на підтримку України. І я дуже сподіваюсь й на подальшу підтримку українського народу світовим співтовариством", - підкреслив глава держави.

Читайте також: Порошенко: Масові репресії - один із наслідків втрати державності 100 років тому

Він висловив переконання, що лише завдяки подальшій підтримці світового співтовариства та завдяки дипломатичному тиску на агресора нам вдасться відновити свій суверенітет, свою територіальну цілісність, повернути український суверенітет і український прапор на кожен клаптик окупованої агресором землі, повернути в Україну Крим і повернути Донбас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-