Зеленський обговорив з експертами майбутню кадрову політику

Зеленський обговорив з експертами майбутню кадрову політику

Укрінформ
Зеленський сьогодні, 16 травня, зі своєю HR-командою провів зустріч із представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агенцій та обговорив з ними можливу співпрацю в пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління.

У зустрічі, зокрема, взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згєєва та Ігор Габузенко (Ward Howell), повідомляє прес-служба новообраного президента.

«Ми справді хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це – наша мета. І ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції й орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці у цій сфері. Ми маємо певну кількість кандидатур, наприклад, на посади очільників ОДА у різних областях України, але й тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей. Тому що загалом ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти найкращих менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегію розвитку та здатні залучати локальні й іноземні інвестиції», - зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також: Зеленський передав волонтерам перископ, куплений на гроші литовців

Крім того, на зустрічі йшлося про головні критерії, яким мають відповідати претенденти. Це професіоналізм, знання регіону, авторитет у місцевих громад, доброчесність, хороша репутація, досвід управління системами такого рівня.

Всі учасники зустрічі підтримали ініціативу Володимира Зеленського, пов’язану з кадровою політикою, та задекларували свою готовність до співпраці з командою новообраного президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-