БПП готується до повного перезавантаження — Кононенко

БПП готується до повного перезавантаження — Кононенко

Укрінформ
У партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" проводиться робота над помилками, готуються до з'їзду і повного перезавантаження партійної вертикалі.

Про це розповів перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко в інтерв'ю виданню "Сегодня".

"Зараз наша команда проводить роботу над помилками, результат виборів показав, де у нас слабкі місця. Ми готуємося до з'їзду. Можу проанонсувати повне перезавантаження нашої партійної вертикалі, виходячи саме з ідеологічних принципів. На сьогоднішній день ми, по суті, єдина в чистому вигляді ідеологічна партія", - зазначив Кононенко.

Він уточнив, що інформація про створення нової проєвропейської партії, яку очолить Петро Порошенко, - предмет дискусій всередині партії.

"Більше того, що сталося між першим і другим туром? Абсолютно несподівано нас стали підтримувати, і до нас готові приєднатися нові люди, які до цього займали нейтральну позицію або навіть критикували нас. Причому не "за Порошенка", а на основі ідеологічних принципів по стратегічному вектору руху країни. Тому хвилю, яка пішла, ми маємо намір утримати", - наголосив Кононенко.

Він також розповів, що два роки тому велися переговори про створення об'єднаної партії на тих самих принципах, які не увінчалися успіхом.

Читайте також: БПП: Перед ухваленням Виборчого кодексу слід проконсультуватися з ЦВК

"Не знаю, чи допомогло б це в президентській кампанії, але те, що сьогодні ми б мали більш якісну партійну структуру, це факт. Петро Порошенко анонсував, що ми хочемо об'єднати всі проєвропейські сили. Всіх громадських діячів та організації, політиків та експертів, які сповідують ті самі принципи, що й ми, запрошуємо спільно йти на вибори", - зауважив депутат.

Як повідомляв Укрінформ, голова депутатської фракції БПП Артур Герасимов раніше заявив, що партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" планує провести з'їзд відразу після інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-