Області очолить молодь із регіонів, а не хтось із “київської колоди” - Порошенко

Області очолить молодь із регіонів, а не хтось із “київської колоди” - Порошенко

Децентралізація
Укрінформ
Президент України запевнив, що після його перемоги в другому турі виборів керівниками в областях стануть молоді люди, які активно проявили себе на місцях.

Про це він сказав у політичному ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо губернаторів, які не мають відповідного рівня підтримки, - це абсолютно потужний сигнал для регіонального керівника щодо того, що є проблеми. Одразу ж після другого туру, після моєї перемоги на президентських виборах, - і така вимога Конституції - всі вони йдуть у відставку. І буде дуже багато нових, молодих людей. Звідки вони візьмуться? З об’єднаних територіальних громад, де вони вже декілька років попрацювали, використовуючи ті можливості, які дала децентралізація”, - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко розповів, хто буде в його президентській команді

Він наголосив, що “саме таким людям треба організовувати ліфт, піднімати їх на рівень обласного центру, на рівень Києва, ставити керівниками областей”.

“Вони вже мають довіру, досвід, вони вже абсолютно прозорі в своїй діяльності. І саме таке оновлення команди мною буде застосовано. Не треба тасувати цю київську колоду. Треба надати можливість людям із регіонів прийти і реалізувати той досвід, ті напрацювання, які в них є”, - сказав Президент.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-