Гендиректор

Гендиректор "1+1" заявив, що збирається подати в суд на Порошенка

Укрінформ
Гендиректор телекомпанії "1+1" Олександр Ткаченко має намір подати в суд на чинного Президента Петра Порошенка через те, що він без запрошення приїхав на ефір у студію програми "Право на владу" у четвер, 11 квітня.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Ткаченко стверджує, що Президент Петро Порошенко прийшов “сьогодні в ефір, приватної компанії, без запрошення”.

“Не інакше як на позов до суду від нас Ви - заробили. Чекайте - в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу 1+1", - додав він.

Ткаченко також стверджує, що програма "Право на владу" всі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка на ефір.

Читайте також: Прихід Порошенка у студію "1+1" став несподіванкою для телеканалу

Як повідомлялося, Президент з'явився у студії програми "Право на владу" 11 квітня і запросив "прямо зараз" на дебати Володимира Зеленського. Однак шоумен телефоном відповів, що перебуває у Парижі, а також укотре відмовився від теледебатів на "Суспільному" і відключився.

Раніше президент Петро Порошенко, який балотується на другий термін, заявив, що подає до суду на телеканал "1+1" за "чорний піар" і брехню проти нього. Він уточнив, що збирається судитися не з журналістами, а з власником "1+1" – олігархом Ігорем Коломойським. Окрім того, речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявляв, що судовий позов Президента Петра Порошенка до телеканалу "1+1" не міститиме матеріальних претензій, а стосуватиметься лише вимоги спростувати поширену неправдиву інформацію в програмі "Українські сенсації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-