Степанов заявив, що не піде у відставку попри указ Порошенка

Степанов заявив, що не піде у відставку попри указ Порошенка

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов вважає дивним указ про його відсторонення від посади від 6 квітня, оприлюднений на сайті Президента, і не збирається йти у відставку.

Про це він сказав у понеділок на брифінгу в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені була пропозиція 5 квітня написати заяву про звільнення з посади голови ОДА, але я відмовився її подати. Бо в мене нема бажання писати таку заяву. Щодо документа про відсторонення мене від посади, підписаного 6 квітня, то це питання не до мене - не маю відношення до сайту Президента України. Можу тільки сказати, що звільнення або призначення голови облдержадміністрації здійснюється за відповідним поданням Кабміну України. Про мотивацію тих, хто готував чи підписував указ про моє відсторонення від посади, мені не відомо", - зазначив Степанов.

Читайте також: Президент відсторонив Степанова від посади голови Одеської ОДА

Відповідаючи на запитання, як він буде діяти у разі зайняття службового кабінету першим заступником голови ОДА Сергієм Паращенком, призначеним т.в.о. очільника облдержадміністрації, Степанов сказав: "Я дуже сильна людина і здатен витримувати будь-який тиск".

Степанов також додав, що у нього все нормально зі здоров'ям, він "не хворіє і не вживає різні речі".

"Щодо Паращенка, то він є першим заступником голови ОДА, а я маю намір і в подальшому виконувати свої службові обов'язки голови ОДА", - наголосив Степанов.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко своїм Указом №107 від 6 квітня відсторонив Степанова від посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Іншим своїм указом (№108) Порошенко тимчасово поклав виконання обов'язків голови Одеської ОДА на Сергія Паращенка.

Раніше інтернет-портал Dumskaya.net повідомив, що Президент Порошенко має намір відправити у відставку голову Одеської облдержадміністрації Максима Степанова і трьох його колег.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-