Важливо продовжувати реформи і забезпечити сталий розвиток країни — прем’єр

Важливо продовжувати реформи і забезпечити сталий розвиток країни — прем’єр

Укрінформ
Ключове завдання уряду України на поточний момент – продовжувати реформи, які у більшості своїй є фундаментальними, та забезпечити сталий розвиток країни.

Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із засновниками та правлінням Ялтинської європейської стратегії «YES», повідомляє Урядовий портал.

«Радий обговорити реальний стан справ в Україні і подякувати вам за те, що ви робите для нашої держави. Дуже важливо для нас сьогодні продовжувати поступовий розвиток країні і продовжувати зміни, які вже приносять результат. За останні роки – попри всі виклики та загрози – нам вдалося сформувати фундамент нової України, закласти основи, а зараз ми зводимо будівлю. Разом будуємо нову країну», – сказав Гройсман.

У свою чергу глава правління «YES» Олександр Кваснєвскі підкреслив, що Україна справді демонструє відданість не тільки демократичним цінностям, а й курсу значних перетворень.

Читайте також: Децентралізація вже охопила 70% України - Гройсман

«Ми і наші партнери визнають: перший тур президентських виборів відбувся у прозорий і справедливий спосіб. Ніхто не може поставити під сумнів демократичність всіх процедур. І так само ми визнаємо ваш внесок у те, що попри непрості часи і складнощі ви віддані курсу реформ і проводите ці реформи. Зроблено вже багато. Багато змін відбуваються саме за вашого лідерства. І сьогодні очевидно, що треба продовжувати цей шлях і йти ним далі», – сказав Кваснєвскі.

Зазначається, що сторони обговорили поточну ситуацію в економіці та основні плани уряду на подальшу перспективу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-