Гройсман: Україна - це не просто місце на карті, її майбутнє залежить від кожного з нас

Гройсман: Україна - це не просто місце на карті, її майбутнє залежить від кожного з нас

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав громадян України осмислено робити свій вибір та завжди пам'ятати, що відповідальність за державу лежить на кожному з нас, і йдеться як про владу, так і про людей.

Про це він сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би розказати, який може бути секрет нашого успіху. По-перше, ми маємо любити нашу державу. По-друге, маємо бути відповідними громадянами, відчувати власну відповідальність за державу. По-третє, маємо сумлінно робити свою справу, бо кожен з нас робить внесок у розвиток держави. Тому я закликаю усіх сьогодні осмислити і для себе визначити, що Україна - це не просто місце на карті, а це наш дім, майбутнє якого залежить саме від нас", - сказав Гройсман.

На його думку, перший тур президентських виборів довів, що Україна - демократична країна, де кожен вільно обирає того, кого вважає за потрібне.

"Висока явка означає тільки єдине для мене, що громадяни не байдужі до долі держави. Мова йде не тільки про те, що ми йдемо на вибори, не про те, що ми обираємо політиків, а ми обираємо наше майбутнє. Висока явка свідчить, що зміни ми можемо робити разом через прийняття відповідних рішень і через відповідальність кожного з нас", - зазначив глава уряду.

Прем'єр-міністр не сумнівається в тому, що народ і влада разом зможуть розвивати державу. Він закликав українців позбутися будь-яких відчуттів, пов'язаних з меншовартістю, із песимізмом, із тим, що в України щось може не вийти. "Ми зможемо збудувати якісну, сильну Українську державу", - упевнений він.

Читайте також: Гройсман прокоментував перший тур виборів

Після першого туру президентських виборів, які відбулися в Україні 31 березня, у залі засідань Кабінету міністрів з'явився великий банер із слоганом "Україна - це не просто місце на карті. #УРЯДГРОЙСМАНА". Він розташований за спиною прем'єра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-