Порошенко - Коломойському: Ви перейшли червону лінію

Порошенко - Коломойському: Ви перейшли червону лінію

Укрінформ
Українські телеканали, що почали проводити політику брехні та дискредитації політичних опонентів, подібно до російських пропагандистських ЗМІ, відповідатимуть перед законом.

Про це чинний Президент України і кандидат на посаду глави держави на майбутніх виборах Петро Порошенко сказав у інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Певні українські телеканали почали проводити ту саму лінію брехні, дискредитації, активного втручання у вибори, як і російські пропагандистські канали. Це - "вовки в овечій шкурі". Логіка тактики брехні, політичного знищення опонентів, що нічим не відрізняється від російської, привела мене до необхідності подати позов проти телеканалу, що належить олігарху-втікачу. Він висмоктав з України мільярди коштів українців, а зараз, думає, що із-за кордону буде керувати Україною. Нічого у вас не вийде, ви перейшли червону лінію. Це змусило мене подати до суду", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко вважає відмову від дебатів політичним самогубством

Він підкреслив, що йдеться не про "долю Порошенка, а про долю держави".

"Той, хто порушує закон, буде точно відповідати. Я ніколи не судився і не буду судитися з журналістами. Мова йде про власників каналу та олігархів, що через своїх ручних кандидатів намагаються перетягнути керування країною, повернути собі активи, що були націоналізовані", - сказав Порошенко.

За його словами, саме тому вкидаються шалені гроші, щоб обдурити українців.

"Нічого у нього не вийде", - зазначив Порошенко.

Також Президент заявив, що російські пропагандистські ЗМІ, як елемент гібридної війни, продовжують втручатися у процес виборчої кампанії в Україні.

"Ми бачимо активне втручання у виборчий процес в Україні російських телеканалів. У багатьох з них немає іншої теми, як тільки Україна. Складається враження, що маленька Росія оточена з усіх боків великою Україною, що загрожує Росії. Ні про що інше їм говорити нецікаво і неможливо. Наша позиція - залиште вже нас у спокої, заберіть свої війська, свою зброю, інформацію, елементи вашої гібридної війни", - зазначив Порошенко.

фото: прес-служба Порошенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-