Аваков пропонував

Аваков пропонував "закрити" засідання уряду на час виборчої кампанії

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував уряду проводити засідання у закритому режимі на час виборчої кампанії для забезпечення нормальної роботи Кабміну.

Про це він сказав на засіданні у середу, коментуючи ситуацію, коли керівник Радикальної партії Олег Ляшко із представниками своєї фракції увірвався на засідання уряду та намагався його зірвати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я пропоную на період виборчих перегонів робити засідання уряду закритими, щоб ми могли працювати, а не використовувати роботу уряду як трибуну для агітації", - сказав Аваков.

У відповідь Гройсман пожартував, що можна передбачити у регламенті уряду "хвилину слави" для кандидатів у Президенти, проте пропозицію Авакова не поставив на голосування.

Читайте також: Ляшко увірвався на Кабмін і влаштував скандал

Як повідомлялося, перед початком засідання члени Радикальної партії намагалися увійти у будівлю уряду, але їх не пропустили через відсутність їхніх імен у списках, за якими учасників засідання пускають у КМУ. Тоді народні депутати прорвалися через охорону до зали засідань Кабміну та намагалися зірвати засідання уряду.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман дав можливість Олегу Ляшку виступити, а потім зазначив, що народні депутати порушують регламент роботи уряду. "Це меганекультурно так вриватися у зал засідань уряду", - заявив Гройсман, звинувативши Ляшка у піарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-