Порошенко в Чернігові пройшов крізь натовп пікетувальників попри рекомендації охоронців

Порошенко в Чернігові пройшов крізь натовп пікетувальників попри рекомендації охоронців

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко по закінченні засідання Ради регіонального розвитку Чернігівської області, всупереч рекомендаціям охорони, пройшов крізь натовп представників "Національного корпусу".

Про це повідомляє "Главком".

"Після закінчення Ради регіонів в Чернігові, де сьогодні перебуває Президент Петро Порошенко, глава держави, всупереч рекомендаціям Управління державної охорони, прийняв рішення пройти через натовп Нацкорпусу, який пікетує заходи за участю Президента і вимагає швидкого суду над екс-заступником Ради національної безпеки і оборони Гладковським", - йдеться у повідомленні.

Видання зазначає, що Президент відмовився сідати в авто, щоб об‘їхати пікетувальників, а направився до них і пройшов через натовп. Порівнявшись з представниками Нацкорпусу, Порошенко заявив, що не допустить дестабілізації країни. Після цього Порошенко пішки пройшов до Катерининської церкви, перед якою було встановлено сцену для його виступу перед чернігівцями.

Як повідомлялося, у Житомирі в понеділок, 11 березня, Нацкорпус та Нацдружини намагалися перекричати виступ Президента Петра Порошенка у центрі міста, а глава держави назвав їхню акцію проплаченою.

Читайте також: Автор фото з Житомира підтвердив: на знімках Порошенко іде до людей

Раніше, 9 березня, під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від’їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж глави держави та почали провокувати на бійку пересічних черкащан та поліцію. Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-