Уряд розгляне питання ліквідації Інституту кримінально-виконавчої служби

Уряд розгляне питання ліквідації Інституту кримінально-виконавчої служби

Укрінформ
Кабмін у середу має намір розглянути, серед інших питань, проект розпорядження про ліквідацію Інституту кримінально-виконавчої служби.

У порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, зазначено, що доповідатиме це питання міністр юстиції Павло Петренко.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич представить колегам проект постанови про внесення зміни до переліку позашкільних навчальних закладів та заходів з позашкільної роботи з дітьми, а також закладів та заходів у галузі освіти, що забезпечують виконання загальнодержавних функцій, видатки на які здійснюються з державного бюджету.

Також у порядку денному — розгляд питання Державного концерну “Ядерне паливоˮ.

Міністри можуть внести зміни і до положення про Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте також: Кабмін чекає пропозицій щодо складу правління Нафтогазу

Зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки у безпечному стані енергоблоків та об’єкта “Укриттяˮ і здійснення заходів щодо підготовки до зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, також можуть бути внесені на сьогоднішньому засіданні Кабміну.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко ініціюватиме розгляд указу Президента про призначення стипендій глави держави дітям журналістів, які загинули у зв’язку з виконанням професійних обов’язків.

Міністри у середу погоджуватимуть проекти законів, які стосуються змін до Податкового кодексу щодо удосконалення адміністрування місцевих податків і зборів, до Закону України “Про освіту” щодо сприяння держави у вивченні української мови, до Закону України “Про теплопостачання” щодо вдосконалення механізму формування та встановлення тарифів на теплову енергію, у тому числі вироблену з використанням альтернативних джерел енергії.

Проект Закону України “Про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки проекту з постачання питної води у м. Маріуполіˮ та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України також мають розглядатися на засіданні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-