На засідання ТСК про розкрадання в армії запросили голів фракцій

На засідання ТСК про розкрадання в армії запросили голів фракцій

Укрінформ
На засідання Тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ запрошені голови парламентських фракцій та представники комітетів ВР з питань безпеки і оборони, запобігання і протидії корупції та законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Таке рішення було ухвалено під час наради голів фракцій парламенту у вівторок, розповіла голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу з парламентської трибуни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця комісія також буде проводитися за участі профільних комітетів з безпеки і оборони, комітету з питань запобігання корупції та контролю над силовими структурами. Плюс додатково запрошуються голови фракцій. Ми сподіваємося, що сьогодні о 14-й годині, так як було оголошено заздалегідь, така тимчасова слідча комісія з присутністю преси почне працювати", - сказала Тимошенко.

Читайте також: Жоден причетний до розкрадання армії не сховається за строком давності – Президент

Як відомо, на 14:00 12 березня призначено засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави. Зокрема, заплановано розгляд питань щодо розслідування оприлюднених в ЗМІ фактів зловживань в оборонній сфері. На засідання запрошені представники Генеральної прокуратури, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро, Міністерства оборони, ДК "Укроборонпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-