Порошенку у Філадельфії вручили нагороду

Порошенку у Філадельфії вручили нагороду "Міжнародний державний діяч"

Фото
Укрінформ
Рада з питань світових справ Філадельфії (World Affairs Council of Philadelphia) вручила Президентові Петру Порошенку відзнаку «Міжнародний державний діяч».

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Президент Порошенко веде українську націю у боротьбі за незалежність і у її захисті ідеалів, які Америка сприймає як універсальні істини, і це попри спроби дестабілізації і пряме вторгнення», - заявив Крейг Снайдер, голова Ради з питань світових справ Філадельфії.

Він наголосив, шо український народ нині веде таку ж боротьбу, яку американці колись вели у Філадельфії - за національну незалежність та народний суверенітет.

«На знак визнання цієї життєво необхідної роботи Президента Порошенка та зусиль народу України, для мене особиста честь вручити йому відзнаку «Міжнародний державний діяч», - зазначив він.

Вручення Президенту Петру Порошенку нагороди «Міжнародний державний діяч» у Філадельфії/Автор фото: Георгій Тихий, Укрінформ

Снайдер зазначив, що організація не надає цю нагороду за чітко визначеним графіком, а лише коли з`являється розуміння, що у конкретний час за особливого моменту робота певної особи задовольняє критерії хоробрості і бачення.

Президент Петро Порошенко отримав в США відзнаку "Міжнародний державний діяч" / Фото: Михайло Палінчак

У свою чергу Президент відзначив, що зворушений такою відзнакою і це велика честь як для нього, так і для української нації.

«Я вважаю це визнанням наших спільних зусиль, визнанням прогресу, який ми зробили як українська нація. Це – символ єдності та солідарності з Україною», - заявив він.

Читайте також: Порошенко: В ООН агресора називають агресором, а окупанта - окупантом

Порошенко повідомив присутнім, що кожен громадянин України надзвичайно цінує те, що Сполучені Штати залишаються пліч-о-пліч з Україною.

«Ми пишаємося тим, що маємо стабільну підтримку двох партій у Конгресі США, а також адміністрації США», - зазначив Президент України.

Рада з питань світових справ Філадельфії (World Affairs Council of Philadelphia) - неурядова організація, заснована 1862 року як патріотичне товариство на підтримку політики Авраама Лінкольна. Сьогодні це авторитетний клуб, у який входять найвидатніші представники бізнесу, освіти, релігії, культури, мистецтва у місті Філадельфія.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-