Парубій оголосив про створення Офісу парламентської реформи

Парубій оголосив про створення Офісу парламентської реформи

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив, що за місяць в Україні запрацює Офіс парламентської реформи.

Розпорядження про створення Офісу парламентської реформи Андрій Парубій підписав під час круглого столу "Ефективна реалізація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС як основний елемент європейської інтеграції України" у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фактично, вже через місяць Офіс парламентської реформи зможе запрацювати, і я сьогодні з великою честю підписую своє розпорядження про створення Офісу парламентської реформи", - сказав Парубій.

Голова ВР зазначив, що до роботи в Офісі планується залучити 15 співробітників відповідно до напрямків парламентської роботи. Парубій додав, що підтримка законодавчого процесу та парламентського контролю будуть одними з головних завдань Офісу парламентської реформи.

Читайте також: Парубій підписав закон про заборону спостерігачів із Росії

"Я впевнений, що створення Офісу парламентської реформи допоможе нам більш детально супроводжувати законодавчу підготовку законів, необхідних для Угоди про асоціацію", - підкреслив Парубій.

Він пояснив, що потрібен єдиний центр, який даватиме аналіз урядовим і депутатським законодавчим ініціативам. Також Голова ВР підкреслив, що Верховній Раді й українській владі загалом потрібно показувати комунікацію з суспільством.

Спікер також подякував європейським партнерам за підтримку в створенні Офісу парламентської реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-