Пояснювальну записку Мосійчука щодо Супрун писали на комп'ютері депутата Опоблоку

Пояснювальну записку Мосійчука щодо Супрун писали на комп'ютері депутата Опоблоку

Укрінформ
Пояснювальну записку до проекту постанови народного депутата Ігора Мосійчука щодо привласнення Уляною Супрун повноважень міністра готували на комп’ютері депутата від Опоблоку Олександра Долженкова.

Про це повідомляє «Центр протидії корупції».

"Олександр Долженков - народний депутат від Опозиційного блоку, який, за даними журналістів, підконтрольний олігарху Ренату Ахметову і є його довіреною особою", - зазначили у ЦПК.

Водночас сам Мосійчук у своєму Facebook заявив, що інформація ЦПК не відповідає дійсності. За його словами, він «навіть не вітається з регіоналом Долженковим».

«Я навіть не вітаюся з регіоналом Долженковим! Проект постанови і пояснювальної записки до неї готувала Тетяна Близнюк (Тетяна Кавепещенко) на моєму персональному комп’ютері у ВРУ, який ми отримали в 2014 році від апарату парламенту і готові хоч зараз надати його на експертизу», - написав Мосійчук.

Читайте також: Генпрокуратура може передати ДБР справу Мосійчука

Нагадаємо: 5 лютого окружний адміністративний суд Києва заборонив очільниці Міністерства охорони здоров'я Уляні Супрун виконувати обов'язки міністерки охорони здоров'я до кінцевого рішення суду за позовом депутата «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігоря Мосійчука про некомпетентність Супрун на посаді.

8 лютого Мосійчук подав до Верховної Ради проект постанови щодо «відповідальності громадянки США Супрун Уляни Надії за порушення Конституції України та привласнення повноважень Міністра охорони здоров'я України».

Метою прийняття постанови є забезпечення «неможливості виконання обов’язків Міністра охорони здоров’я України громадянином іншої держави».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-