У БПП заявляють, що Президент не прибиратиме сміття за Садового і після Садового

У БПП заявляють, що Президент не прибиратиме сміття за Садового і після Садового

Укрінформ
У парламентській фракції БПП називають неправдивими твердження Андрія Садового про нібито пропозиції від Адміністрації Президента врегулювати сміттєву проблему Львова в обмін на певні умови.

Про це повідомляє прес-служба БПП.

"Президент не прибиратиме сміття за Садового і після Садового. Є надія, що у вільний від передвиборчої кампанії час міський голова вирішить застарілі комунальні проблеми свого міста. Прикро, що на ранок після ночі, коли пан Садовий підписав угоду про чесні вибори, він вдався до поширення неправди. Те ж саме стосується і Анатолія Гриценка. Брехня і фейки руйнують будь-які спроби приватизувати образ особливо чесного. Виходить нещиро і нечесно", - цитує прес-служба народного депутата Олександра Бригинця.

Читайте також: Аваков пригрозив розповісти, хто використовує «брудні схеми» під час виборів

Як відомо, у п'ятницю, 8 лютого, мер Львова Андрій Садовий продемонстрував журналістам нібито угоду, в якій йому начебто запропоновано передати контроль над парламентською фракцією "Об'єднання "Самопоміч" в обмін на вирішення сміттєвої блокади Львова.

Як повідомляв Укрінформ, сміттєва криза у Львові загострилася після пожежі з трагічними наслідками на Грибовицькому звалищі в травні 2016 року, після чого на полігон припинили відвантажувати відходи.

Влітку 2017 року Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність виділення з резервного фонду 50 млн грн на облаштування полігону для сміття у Львівській області. Тоді ж Гройсман наголосив, що міська влада не спромоглася за 11 років вирішити проблему з вивозом сміття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-