Суд

Суд "задовольнив позов" про відсторонення Супрун ще до засідання - Ковтонюк

Укрінформ
Заступник міністра МОЗ Павло Ковтонюк стверджує, що ухвала Окружного адмінсуду «про забезпечення позову була винесена ще до того, як суд мав засідання за цим позовом»

Про це він заявив у коментарі Укрінформу.

«Рішення суду від 5 лютого - не перше проти Уляни Супрун. Вже були подібні позови у цей же Окружний адміністративний суд Києва, зокрема у 2017 році. По двох таких позовах було винесено рішення, що Уляна Супрун має повне право виконувати обов’язки міністра і про те, що її було призначено у законний спосіб. Тобто, в одному суді - різні судді у різний час виносять рішення, які суперечать один одному», - зазначив Ковтонюк.

За його словами, ухвала Окружного адмінсуду «про забезпечення позову була винесена ще до того, як суд мав засідання за цим позовом».

«До винесення рішення вже вступили в дію вимоги позивача, які забороняють Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра», - наголосив Ковтонюк.

Читайте також: Відсторонення Супрун є атакою на весь уряд та Президента - МОЗ

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд м. Києва 5 лютого частково задовольнив заяву народного депутата Ігоря Мосійчука та заборонив Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-