Порошенко схвалив відправлення 20 військових до місії ООН у Малі

Порошенко схвалив відправлення 20 військових до місії ООН у Малі

Укрінформ
Петро Порошенко підписав указ, яким постановив направити до 20 осіб з числа Збройних сил України для участі у Багатопрофільній інтегрованій місії ООН зі стабілізації у Малі.

Про це ідеться у відповідному указі “Про направлення національного персоналу для участі України в Багатопрофільній інтегрованій місії ООН зі стабілізації у Малі” № 6/2019, опублікованому на сайті глави держави.

“Постановляю направити для участі України в Багатопрофільній інтегрованій місії ООН зі стабілізації у Малі національний персонал (з-поміж військовослужбовців Збройних сил України) чисельністю до 20 осіб”, - ідеться в указі.

Також Президент постановив “Кабінету міністрів України вжити заходів для забезпечення виконання статті 1 цього указу”.

Читайте також: Трюдо відвідав базу миротворців у Малі

Як зазначається в документі, “направлення національного персоналу для участі України в Багатопрофільній інтегрованій місії ООН зі стабілізації у Малі сприятиме підтриманню міжнародного миру і безпеки та відповідає національним інтересам держави”.

Як повідомлялося, на сьогодні військовослужбовці Збройних сил України беруть участь у 8 міжнародних операціях з підтримання миру та безпеки, у тому числі під егідою ООН та НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-