Бойко здійснив таємний

Бойко здійснив таємний "вертолітний" візит на Прикарпаття — ОПОРА

Укрінформ
На Прикарпатті потенційний кандидат у президенти України від партії "Опозиційний блок" та народний депутат України Юрій Бойко здійснив "вертолітний" візит, про який ніхто не знав. Представник Опоблоку облетів область на гелікоптері.

Про це в Івано-Франківську на прес-конференції повідомив координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами в Івано-Франківській області Богдан Морикіт.

"11 жовтня потенційний кандидат у президенти від політичної партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко здійснив вертолітний візит на Прикарпаття. Про це ніхто не знав. Лише у відеосюжеті на центральних телеканалах показали, що народний обранець на гелікоптері облетів разом з журналістами територію Івано-Франківської області, де, за словами політика, проводяться найбільш масштабні незаконні вирубки лісу", - зазначив Морикіт.

В ОПОРІ зауважили, що така поїздка політика викликає щонайменше здивування, бо "потенційний кандидат у президенти відвідав Прикарпаття, але про це ніхто не знав".

Читайте також: ОПОРА фіксує передвиборчу активність 20 потенційних кандидатів у президенти

Загалом, у вересні–грудні ОПОРА зафіксувала 12 приїздів на Івано-Франківщину потенційних кандидатів у президенти України. Окрім Юрія Бойка, Прикарпаття відвідали Руслан Кошулинський (тричі), Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Дмитро Добродомов, Роман Безсмертний, Анатолій Гриценко, Валентин Наливайченко, Віктор Чумак, Андрій Садовий. Майже усі ці відвідини здійснювалися з метою зустрічі з виборцями, стверджують в ОПОРІ, і є свідченнями фальстарту президентської виборчої кампанії.

Відомо, що виборча кампанія офіційно стартує 31 грудня 2018 року, а подання документів до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатів на посаду президента України триватиме з 31 грудня 2018 року до 3 лютого 2019 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-