Депутат позивається до суду щодо міністерських повноважень Супрун

Депутат позивається до суду щодо міністерських повноважень Супрун

Укрінформ
До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від народного депутата Віталія Купрія до виконувача обов’язки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті судової влади.

"Позивач просить суд визнати відсутньою в Уляни Супрун компетенції (повноважень) міністра охорони здоров’я України, передбаченої, зокрема, статтею 44 Закону України «Про Кабінет міністрів України» та пунктом 10 Положення про Мінохорони здоров’я, затверджене Постановою Кабміну від 25 березня 2015 року", — зазначають у суді.

Наразі суд вирішує питання про відкриття провадження у даній адміністративній справі.

Читайте також: Насіров судиться з лікарем, що свідчив у його справі, - вимагає мільйон

В Окружному адмінсуді нагадали, що у них знаходиться на розгляді позов народного депутата Андрія Деркача до координаторів коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді Артура Герасимова та Максима Бурбака про бездіяльність відповідачів щодо незабезпечення внесення парламентською коаліцією пропозиції щодо кандидатури міністра охорони здоров’я. Позивач просить зобов’язати їх, як координаторів коаліції, забезпечити внесення коаліцією пропозиції прем’єру щодо кандидатури міністра охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-