Співвласники Альфа-груп і Добкін: Форум вільної Росії доповнив

Співвласники Альфа-груп і Добкін: Форум вільної Росії доповнив "список Путіна"

Укрінформ
На сайті Форуму вільної Росії опубліковано перелік осіб, яких опозиційні активісти на шостому Форумі вільної Росії у Вільнюсі домовилися включити до так званого "списку Путіна".

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Активісти пропонуватимуть країнам Євросоюзу і США внести цих людей до санкційних списків. Раніше до "списку Путіна" вже було включено кілька сотень осіб у різних категоріях - від безпосереднього оточення президента Росії до великих бізнесменів і західних політиків, які виступають за поліпшення відносин із Кремлем. У додатку до списку - 93 імені", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що до списку потрапили російські чиновники, великі бізнесмени, журналісти державних та близьких до Кремля ЗМІ. "Серед них співвласники "Альфа-груп" Петро Авен і Михайло Фрідман, бізнесмен Лев Блаватник, який перебуває під слідством у Монако, мільярдер Дмитро Риболовлєв, журналісти і медіаменеджери Сергій Брильов, Арам Габрелянов, Андрій Кондрашов, Віталій Третьяков та інші, політтехнолог Крістіна Потупчик, адвокати Віолетта Волкова і Дмитро Аграновський і навіть депутат Верховної Ради України Михайло Добкін", - додали в повідомленні.

Читайте також: На Форум вільної Росії приїхали українські політологи та захисник Сущенка

Як повідомляв Укрінформ, Форум вільної Росії проводиться у Вільнюсі з 2016 року і є незалежним майданчиком російської опозиції. Відповідно до заявленої концепції, в рамках Форуму обговорюються актуальні проблеми російської і міжнародної політики, а також сценарії виходу країни з політичної, економічної та цивілізаційної кризи. Шостий Форум відбувся в литовській столиці 7-8 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-