Золотухін розповів про плани Мінінформу на 2019 рік

Золотухін розповів про плани Мінінформу на 2019 рік

Ексклюзив
Укрінформ
Мінінформолітики у 2019 році планує надалі реалізовувати доктрину інформбезпеки, протидіяти розповсюдженню дезінформації та працювати над інформаційною реінтеграцією окупованих територій України.

Про ці та інші плани міністерства розповів у коментарі Укрінформу заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

"Наші пріоритети не зміняться, у першу чергу - це план з реалізації доктрини інформаційної безпеки, це наш основний документ. Також серед першочергових питання вдосконалення системи стратегічних комунікацій, системи кризових комунікацій, які на даний момент дуже важливі, а також покращення процесу державного управління саме в сфері донесення інформації до широких верств населення, до громадськості. Крім того, це протидія розповсюдженню дезінформації, вивчення, моніторинг та прийняття рішень стосовно реагування чи не реагування на кожен фейк", - наголосив Золотухін.

Читайте також: Золотухін назвав “дві великі проблеми” інформбезпеки

Серед інших пріоритетів міністерства у наступному році - інформаційна реінтеграція окупованих територій, починаючи з питань відновлення мовлення, закінчуючи аналізом ситуації в регіоні, аби допомогти доносити потрібний контент, поінформував він.

"Якщо ми говоримо про зовнішню аудиторію, то ми говоримо про популяризацію України. Ми вважаємо, що це також є одним з аспектів захисту інформаційного простору, інформаційної безпеки", - наголосив заступник міністра. Поширювати інформацію за кордоном про можливості України, на думку Золотухіна, необхідно передусім серед іноземних політичних еліт, експертів та журналістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-