Янукович знову не вийшов на відеозв'язок із судом

Янукович знову не вийшов на відеозв'язок із судом

Укрінформ
Екс-президент Віктор Янукович знову не вийшов на відеозв'язок із Оболонським райсудом Києва, де розглядається справа щодо державної зради Януковича.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не з'явився шляхом відеоконференції обвинувачений Янукович», - оголосив на початку засідання головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

На минулому засіданні, 19 листопада, Янукович також мав виступати із останнім словом, але платний адвокат Януковича Олександр Горошинський заявив клопотання про перенесення засідання, оскільки Януковича у Росії госпіталізували. За словами адвоката, його клієнт не може самостійно пересуватися через нібито отриману травму хребта. Тож, екс-президент не виступив з останнім словом у суді у справі про держзраду, і суд оголосив перерву на 5 грудня.

Читайте також: Адвокат припускає, що Януковичу доведеться лікуватися в Ізраїлі

За даними російських ЗМІ, Янукович отримав травму хребта й коліна під час гри у теніс.

4 грудня платний адвокат Януковича Олександр Горошинський повідомив, що Віктору Януковичу може знадобитися лікування в Ізраїлі.

Янукович обвинувачується у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.111(державна зрада), ч.5 ст.27, ч.3 ст.110(пособництво в умисних діях, здійснених з метою змін меж території і державного кордону України), ч.5 ст.27, ч.3 ст.437(пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-