Порошенко закликає до єдності, щоб не повторилася трагедія 100-річної давнини

Порошенко закликає до єдності, щоб не повторилася трагедія 100-річної давнини

Укрінформ
За відсутність єдності сто років тому високу ціну заплатила не розсварена між собою політична еліта, а український народ, який змушений був пройти крізь пекло Голодомору.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками місцевого самоврядування під час робочої поїздки на Івано-Франківщину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз нам єдність ой як потрібна для протистояння російській агресії, для захисту суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держава, для того, щоб не підірвали єдність нашого народу зсередини, як це відбулося 100 років тому, коли розсварилася політична еліта, коли одні пішли на одних, а потім усі разом здалися московським більшовикам", - сказав Порошенко.

Він зауважив, що високу ціну за відсутність єдності заплатили не політики, "вони поїхали до Парижа", а український народ, який був змушений пройти пекло Голодомору і застінки концтаборів НКВС.

Читайте також: Порошенко прогнозує, що Об’єднавчий собор відбудеться у грудні

"Зараз ми розриваємо імперські пута і йдемо шляхом повернення України до родини європейських народів", - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-