Супрун спростувала фейк від Богомолець

Супрун спростувала фейк від Богомолець

Укрінформ
Неприйнятно, коли народний депутат — людина, яку обрали українці відстоювати свої інтереси — розповсюджує антинаукові нісенітниці. 

Так в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун відреагувала на заяву голови комітету ВР з питань охорони здоров’я Ольги Богомолець, що вакцини мають відповідати “імунним потребам нації”. 

На своїй сторінці у Фейсбуці Супрун назвала цю заяву фейком та "відвертою брехнею про вакцини", пояснивши, що "не буває жодних “імунних потреб нації”, а "хвороби не знають національних чи територіальних кордонів". 

"У виробленні вакцини ключове — не країна, не національна приналежність людей, яким вона вводиться", - пояснює Супрун, і додає, що вимоги до виробництва вакцин за останні 15-20 років стали ще більш жорсткими.

Читайте також: МОЗ заявляє, що грип в Україні йде на спад

Супрун вважає, що Богомолець "за допомогою фейків намагається захистити осіб, які саботували роботу і ставили під загрозу здоров’я громадян.Зокрема, відсторонену голову Держлікслужби Наталію Гудзь та її першого заступника Владислава Цілину. Вони неодноразово та без жодних підстав забороняли використовувати в Україні безпечні вакцини, зокрема проти туберкульозу, гепатиту В, поліомієліту, дифтерії, правця та кашлюку. На час заборони українці не могли отримати життєво важливі щеплення". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-