Парубій закрив Раду до завтра

Парубій закрив Раду до завтра

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту у четвер.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вечірнє пленарне засідання оголошую закритим», - зазначив Парубій.

Голова Верховної Ради повідомив, що у п'ятницю, 9 листопада, разом із президентом Міжпарламентської Асамблеї НАТО відбуває у відрядження до зони проведення ООС.

«Це дуже важлива і символічна дія, що президент Міжпарламентської Асамблеї НАТО буде вперше особисто перебувати  на передовій нашої боротьби за українську незалежність. Тому... завтра я не зможу бути на сесії - засідання вестиме перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко», - зазначив Парубій. 

Окрім того, він повідомив, що наступного пленарного вівторка Рада розпочне роботу із продовження розгляду законопроекту №6598 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод і директив ЄС у сфері охорони тваринного  та рослинного світу)», який парламентарії розпочали розглядати 8 листопада.

Читайте також: Депутати-прогульники: спікер ВР розповів про зекономлені мільйони

Як повідомлялося, під час вечірнього пленарного засідання у четвер Рада ухвалила закон про розмитнення авто на єврономерах, а також ратифікувала угоду з ЄС про макрофінансову допомогу на 1 мільярд євро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-