Порошенко: На нас насувається тайфун оскаженілого популізму

Порошенко: На нас насувається тайфун оскаженілого популізму

Укрінформ
 Петро Порошенко заявив, що на Україну через входження у передвиборчий період насувається “тайфун оскаженілого популізму”, й закликав не допустити популістів до влади.

Про це він заявив, виступаючи на зустрічі з представниками бізнесу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На нас насувається тайфун оскаженілого популізму. У передвиборчий період, коли наркотики користуються більшим попитом, ніж ліки, образно кажучи, суттєво ускладнюється ухвалення будь-яких реформаторських рішень... Ми маємо з вами спільними зусиллями зупинити наступ популістів, не допустити популістів до влади, бо держава і народ за це заплатить велику ціну”, - сказав Порошенко.

За його словами, у разі приходу популістів до влади всі випробування, які люди пережили протягом останніх років, можуть виявитися марними, а досягнення - зведеними нанівець.

“Економіка погано реагує на гасла, а зберегти і прискорити зростання ВВП, рівня життя можна лише на основі відповідальної економічної політики, яка несумісна з простими і легкими рішеннями”, - підкреслив глава держави.

Читайте також: Прем’єр сподівається, що жага виграшу на виборах “не затьмарить” розум політиків

Водночас він запевнив, що наразі в країні є відповідальна влада, здатна перед виборами витримати будь-якої сили атаки популістів і демагогів, а як буде після виборів - “так, як вирішить народ”. У цьому контексті Порошенко подякував уряду та парламенту, що, незважаючи на передвиборчі перегони, реформаторські закони продовжують прийматися.

Фото: сайт Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-