ОПОРА назвала ТОП-3 областей, які

ОПОРА назвала ТОП-3 областей, які "приваблюють" кандидатів перед виборами

Укрінформ
Популярними напрямками візитів потенційних кандидатів в президенти України є Черкаська, Кіровоградська та Івано-Франківська області.

Про це під час прес-конференції на тему «Країна напередодні виборів Президента: дочасна агітація та адмінресурс» сказав аналітик Громадянської мережі «ОПОРА» Олександр Клюжев, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Станом на кінець жовтня спостерігачі ОПОРИ фіксують публічну активність потенційних суб'єктів виборчого процесу у всіх регіонах України. За нашими підрахунками, всі потенційні кандидати, які підлягали нашому аналізу, найчастіше відвідували Черкаську область. Також в лідерах є Кіровоградська, Івано-Франківська та деякі інші області», - сказав Клюжев.

За його словами, найменш відвідуваними в переліку регіонів були Луганська, Донецька, Сумська, Миколаївська і Закарпатська області.

Читайте також: Прем’єр сподівається, що жага виграшу на виборах “не затьмарить” розум політиків

У ОПОРІ зазначають, що найбільш популярними формами взаємодії із виборцями серед потенційних кандидатів на пост Президента України є вуличні акції, зустрічі з трудовими колективами, тематичні зустрічі, прес-конференції тощо.

«Кандидати чітко мають розмежовувати свою посадову і політичну активність», - зазначив Клюжев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-