Порошенко висловив співчуття родинам загиблих та постраждалих у Піттсбурзі

Порошенко висловив співчуття родинам загиблих та постраждалих у Піттсбурзі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалих під час стрілянини в синагозі в Піттсбурзі. 

Про це він написав на сторінці у Twitter.

"Шокований жахливим вбивством у синагозі «Дерево життя» в Піттсбурзі. Ніщо не може виправдати такої нетерпимості та ненависті, заснованої на антисемітизмі та расизмі. У цей складний момент молимося разом з нашими американськими друзями. Мої найщиріші співчуття сім’ям і близьким загиблих і постраждалих у цій страшній трагедії.", - наголосив Президент.

Читайте також: Кількість жертв нападу на синагогу в Пітсбурзі збільшилась до 10

Як повідомляв Укрінформ, у суботу в місті Піттсбург, штат Філадельфія, нападник вчинив збройний напад на місцеву синагогу "Дерево життя". Інцидент стався близько 10-ї години ранку за місцевим часом. О 9.45 в синагозі розпочалися одразу три служби в різних частинах будівлі, де загалом були присутні близько 100 людей.

На інцидент відреагував президент США Дональд Трамп, назвавши події в Піттсбурзі "спустошливими" та пообіцявши підтримку місцевій громаді з боку федерального уряду. Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу також засудив у своїй заяві напад на єврейську громаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-