Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

До виборів, у які Путін готовий серйозно втручатися, він не поверне Україні бранців

До виборів, у які Путін готовий серйозно втручатися, він не поверне Україні бранців

Блоги
Укрінформ
Найбільше болить те, що Путін до виборів не віддасть українських бранців. Цей свій трофей він тримає для лояльного Кремлю політика

Путін відверто заявив, що його головний ворог і опонент – Порошенко. Й що домовлятися він буде вже з новою українською владою. Домовлятися про що? Про здачу Криму і Донбасу, про повернення в орбіту «русского мира», бо ж Порошенко ніколи на це не піде? 

Путін покладе всі сили, кине всіх своїх лобістів, всіх корисних ідіотів, ряжених у вишиванки, аби змінити ненависного йому Порошенка, який відірвав Україну від путінсько-гундяєвського скрєпостану. 

Путіну все одно, хто з довгого метрового бюлетеню прийде на крісло, яке Путін бачить кріслом кремлівського гауляйтера. Чи це будуть придворні шути-скоморохи, чи хіхікалки, чи непрохідні, наступні, бозна які – аби тільки не Порошенко.

В принципі, це очевидно. Мені болить тільки те, що Путін до виборів не віддасть українських бранців... цей свій трофей він планує подарувати лояльному Кремлю політику. Путін не збирається йти з Криму і Донбасу, й готується серйозно втручатися в українські вибори. 

Але Україну ми йому не віддамо.

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-