Сутички біля

Сутички біля "Козацького": поліція каже, що ніхто не постраждав

Укрінформ
У результаті сутичок біля готелю “Козацький” у Києві постраждалих немає.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“На вулиці Михайлівській група осіб влаштувала штовханину з правоохоронцями при спробі (останніх - ред.) провести перевірку, у результаті чого виникла сутичка. На щастя, під час таких дій ніхто не постраждав. Правоохоронці, аби не допустити провокацій, вилучили у активістів намет, який вони хотіли встановити на Майдані Незалежності”, - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці підкреслили, що до столичної поліції з Київської міської державної адміністрації не надходила інформація про проведення акції із використанням наметів на Майдані Незалежності, де облаштовані святкові конструкції та інсталяції.

Поліція Києва просить із розумінням ставитися до всіх превентивних заходів  безпеки, зокрема до перевірок документів, вмісту пакетів та сумок, а також огляду транспортних заходів.

Читайте також: На Майдані сталася сутичка між правоохоронцями і активістами

Правоохоронці запевнили, що все це проводиться для того, аби належним чином забезпечити безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів.

Як повідомлялося, раніше у столиці біля готелю “Козацький” група активістів намагалась пронести на Майдан Незалежності намет і встановити його. Поліцейські стали на заваді активістам, через що виникла невелика штовханина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-