Омелян: Мінінфраструктури - єдине міністерство, яке знижує ціни

Омелян: Мінінфраструктури - єдине міністерство, яке знижує ціни

Укрінформ
Своїми досягненнями на посаді міністра інфраструктури Володимир Омелян вважає запуск шести аеропортів, збільшення удвічі пасажиропотоку, створення абсолютно іншого виміру подорожування авіаційним транспортом в Україні.

Про це Омелян сказав, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про те, що із запланованого він не встиг зробити під час керування міністерством.

«Якщо пригадаєте, ще у 2015 році для того, щоб полетіти бодай з Києва до Берліна чи Брюсселя, Барселони, потрібно було заплатити 500-700 доларів за квиток. З цього року – це вже 10, 20, 30 доларів за квиток. Ми єдине міністерство, яке знижує ціни», - сказав міністр.

Зокрема, він підкреслив, що за цей час вдалося запустити більше шести аеропортів, збільшити пасажиропотік удвічі, створити абсолютно інший вимір подорожування авіаційним транспортом.

Читайте також: Омелян підтвердив наміри йти у велику політику

«Я щасливий з того, що я зміг зробити набагато більше, ніж більшість з тих міністрів, які були до мене. Бо, на жаль, те, що я отримав у спадщину від них, це були не автобани, швидкісна залізниця і аеропорти з десятками мільйонів пасажирів, а просто вбита країна. Мені довелося все це робити як самому, так і з командою багатьох людей по всій державі. Я радий, що знайшов однодумців і ми збудували тисячі кілометрів доріг по всій Україні, жоден уряд стільки не робив», - зазначив Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-