Парубій відкрив Раду - у залі розвішані плакати про заборону

Парубій відкрив Раду - у залі розвішані плакати про заборону "руського міра"

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання, у сесійній залі розвішані плакати у підтримку ухвалення законопроекту №9139 щодо засудження та заборони «руского міра» в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», - сказав голова ВР Андрій Парубій.

В залі зареєструвалося 367 депутатів.

Засідання ВР / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

У сесійній залі перед початком засідання на президії було вивішено плакат «Вимагаємо заборони «русского мира» в Україні. Законопроект №9139», а на трибуні Ради -«Ні «русскому миру» в Україні».

На робочих місцях депутатів із фракцій «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «Самопомочі» лежать листівки «За 9153. Амністуємо вбивць - капітулюємо перед Росією».

Читайте також: Першим заступником міністра юстиції призначили Олену Сукманову

Як повідомлялося, ВР розгляне у четвер урядовий законопроект, яким передбачається надати у постійне користування ДПСУ земельні ділянки завширшки не менше 50 метрів уздовж лінії державного кордону.

Першими питаннями депутати розглянуть у другому читанні президентський законопроект №9036 «Про внесення змін до статутів Збройних сил України», що передбачає встановлення нового вітання у ЗСУ, та 4 альтернативні законопроекти про мови (№№5556, 5669, 5670 та 5670-д).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-