Порошенко на Генасамблеї ООН провів 25 зустрічей із главами іноземних делегацій

Порошенко на Генасамблеї ООН провів 25 зустрічей із главами іноземних делегацій

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у ході Генасамблеї ООН у Нью-Йорку провів 25 зустрічей із главами іноземних делегацій, у тому числі Великої Британії, Туреччини, США.

Про це написав прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Facebook 

“Генасамблея ООН - добрий майданчик, щоб посилити і розширити нашу коаліцію протидії російській агресії. Лише за три дні Президент провів 25 зустрічей з главами іноземних делегацій”, - зазначив Порошенко.

Так, за словами Цеголка, серед таких делегацій - Румунія, Словаччина, Великобританія, Туреччина, Нідерланди, Польща, США, Фінляндія, Бельгія, Хорватія, Словенія, Сербія, Болгарія, Ємен, Чорногорія, Албанія, Еквадор, Республіка Корея, Данія, Португалія.

Крім того, він зауважив, що Порошенко зустрівся також з генеральними секретарями ООН і НАТО та головою Ради Європейського Союзу.

Читайте також: Порошенко: Україна готова долучитися до реформування Радбезу ООН

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня у Нью-Йорку урочисто відкрилися загальні дебати високого рівня 73-ї сесії Генасамблеї ООН за участю глав держав і урядів. Українську делегацію на Генасамблеї очолює Президент України Петро Порошенко. Глава держави планує завершити візит до США 27 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-