Адвокат Януковича дочитає промову завтра - обіцяє, що за півдня

Адвокат Януковича дочитає промову завтра - обіцяє, що за півдня

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 18 вересня у розгляді справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зради.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У справі оголошується перерва до завтра на 10:00", - сказав Дев'ятко.

У засіданні в понеділок, 17 вересня, адвокат Януковича Олександр Байдик продовжував читати промову в рамках судових дебатів.

Читайте також: Адвокат Януковича не зупиняється - обіцяє читати промову й у вівторок

Так, в ході промови він цитував і коментував покази різних свідків, допитаних у рамках розгляду цієї справи.

Байдик заявив, що читатиме промову ще і у вівторок, 18 вересня.

За його словами, у нього в промові ще є два блоки питань, які необхідно висвітлити, і які становлять за розміром половину сьогоднішнього виступу.

Прокурор Максим Крим у свою чергу зазначив, що варто було б дати можливість адвокату дочитати ту частину виступу, що у нього наразі є з собою, у понеділок, однак суд оголосив перерву на 18 вересня.

Як повідомляося, адвокат Байдик почав зачитувати свою промову в рамках дебатів у справі про держзраду Януковича 13 вересня.

Оболонський районний суд 29 червня 2017 року ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження стосовно колишнього президента Віктора Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-