Луценко не виключає створення спільної політсили з Кличком

Луценко не виключає створення спільної політсили з Кличком

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що повернеться в політику і не виключає створення спільної політичної сили з Київським міським головою, лідером партії "Удар" Віталієм Кличком.

Про це Луценко заявив у ефірі "Прямого", повідомляє у Facebook речник генпрокурора Лариса Сарган. 

"Я повернуся в політику, звідки я вийшов. Я вважаю, що сьогодні я знаю набагато більше, що треба змінити в законах. Повернуся в парламент і буду працювати над тим, над чим працював усе життя – над справедливістю і законністю. Ми ведемо розмову з усіма, хто думає так само, як я: і про країну, і про політику. Я, наприклад, веду розмови з Віталієм Кличком, з яким у мене давні дружні і товариські відносини. Я вважаю, що ми однодумці. Не виключаю, що ми можемо створити спільну політичну силу", - сказав Луценко.

Він вважає, що у Кличка є достатньо серйозна політична сила, а Україні нині потрібне об'єднання правоцентристських і центристських політиків, які зможуть забезпечити державі розвиток.

Читайте також: "Навіть при Янеку такого не було": Луценку соромно дивитися в очі будівельникам

Луценко також зазначив, що не є прихильником кожен раз створювати партії під чергові вибори.

"Чому нову? Чому кожен раз ми маємо створювати щось нове. Я вважаю, що у Віталія є достатньо серйозна політична сила. Нинішній БПП також в більшості своїй представляють нормальні люди. Є люди з інших партій, які хочуть того самого. Потрібна правоцентристська сила, яка буде сповідувати розвиток, мир через перемогу, закон один для всіх і справедливість для людей. Якщо ці базові принципи сповідує, наприклад, певна кількість людей з різних партій – створимо нову. Якщо буде співпадати, то підемо одною... Думаю, що на сьогоднішній день є ймовірність об’єднання центристських сил, які дадуть країні головне – розвиток", - підкреслив Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-